TLCargo

Kdo může dopravovat léky?

Kdo může dopravovat léky?

U většiny nákladů se nemusí hledět na žádné nebo skoro žádné předpisy. Mnohé náklady se dají prostě naložit do nějakého dopravního prostředku, a pokud se z něj tyto v nesprávný okamžik nevysypou nebo se nežádoucně nepoškodí, je jedno, jak dlouho se s tím pojede, kde a na jak dlouho se zastaví, kde to třeba i zmokne, zmrzne a podobně. Jsou materiály a výrobky, které snesou třeba i docela všechno.

Ale léčiva a zdravotnický materiál mezi něco takového rozhodně nepatří. U těch se nesmí trpět nejen vyslovený šlendrián, ale dokonce ani poměrně zanedbatelné odchylky od daných norem. Tady se musí vesměs dodržovat daná teplota, tady je třeba chránit takový náklad před vlhkostí, nečistotou, hmyzem a jinými škůdci a podobně.

Prostě je doprava léčiv něčím mimořádně náročným. A kdo nedokáže podmínky takové náročné přepravy zaručit, nemá v branži co pohledávat. S tím by byly jenom problémy, to by mohlo diskreditovat celé zdravotnictví. A kdo tu naopak je tím pravým, na koho je spolehnutí, na koho sázet při zásobování zdravotnických zařízení a lékáren, při pozemní, letecké i námořní přepravě? Možná jste ještě o firmě TLCargo neslyšeli, ale je to právě ona. Právě u ní si lze zajistit dodávky léčiv, které jsou spolehlivé a maximálně bezpečné ve všech ohledech.

Kdo si u TLCargo dodávku objedná, může si být jist tím, že ji v pořádku dostane. A to navrch dokonce za výhodných cenových podmínek. A když se na takové dodávky mohou spolehnout například lékárny, můžeme se na ně spolehnout i my, pacienti. Kteří jsme právě na dodávkách kvalitních léčiv často závislí a neobešli bychom se bez nich.

I přepravě od TLCargo vděčí spousta našinců za své zdraví a možná někdy i život. A na to bychom určitě neměli zapomínat. Protože je jasné, že jsou nepostradatelní objevitelé a výrobci léčiv, je jasné, že se neobejdeme ani bez lékařů a lékárníků, kteří fundovaně rozhodují o tom, co nám pomůže, ale i na dopravcích záleží, zda dostaneme přesně to pravé.

Děkujeme! Brzy vás budeme kontaktovat.

Kontaktujte nás