TLCargo

Přeprava léků má svá přesná pravidla

Přeprava léků má svá přesná pravidla

O kvalitě léků a zdravotnických potřeb rozhoduje několik důležitých faktorů. Základem je pochopitelně výroba, ke které jsou používány pouze ověřené a vysoce kvalitní produkty. Tím to ale zdaleka nekončí. Důležitá je také přeprava do lékáren, zdravotnických zařízení a pochopitelně i ke koncovému zákazníkovi. Během přepravy je nutné dodržet mnoho bezpečnostních předpisů a norem. Ty se týkají především teplotních podmínek.

  • Většina léků nebo zdravotnických potřeb vyžaduje přesně dané teplotní rozmezí.
  • Proto je přeprava řešena pomocí speciálně upravených chladících automobilů.

Po celou dobu přepravy společnosti TLCargo jsou prostory monitorovány a díky tomu je možné mít k dispozici report teplotních hodnot. Doprava zdravotnického materiálu nemusí probíhat pouze pozemní dopravou. Jednou z možností je přeprava letecká, která se využívá především pro import a export v mezistátní sféře. I v tomto případě jsou zajištěny ideální podmínky pro přepravované produkty.

  • Třetí možností je námořní přeprava.
  • Ta může být zajištěna prakticky z jakékoliv světové destinace.
  • Základním pilířem pro tento druh přepravy je dlouholetá spolupráce se spolehlivými rejdařskými společnostmi.

Dopravíme velké i kusové zásilky

Pozemní, letecká i námořní přeprava se může týkat jak velkých zásilek, tak i zásilek kusových. V námořní a letecké dopravě se pro přepravu využívají speciálně upravené kontejnery. Objednat si přepravu zmíněných zásilek je velice jednoduché. Stačí využít kontakt prostřednictvím telefonu. Další možností je mail nebo webový formulář. Do něho vyplníte několik nezbytných údajů a vše ostatní můžete nechat na přepravci. Zásilka bude na místě v předem dohodnutém čase.

  • Díky dokonalé organizaci a přesné evidenci dopravovaných léčebných preparátů také není žádný problém dohledat konkrétní šarže léčiv.

Děkujeme! Brzy vás budeme kontaktovat.

Kontaktujte nás