TLCargo

Rychle a spolehlivě ze skladů k vám

Rychle a spolehlivě ze skladů k vám

Pokud pracujete ve zdravotnictví, tak bezpochyby je vaším cílem mít dobrou zásobu kvalitního zdravotnického materiálu a léčiv, které poslouží široké veřejnosti. A součástí takové zásoby je mít zároveň v záloze někoho spolehlivého a rychlého, kdo umí chybějící materiál nebo produkty rychle doplnit. Aby toho nebylo málo, tak provede kompletní logistiku léčiv a dalšího zdravotnického materiálu. To zní již zajímavě a rozhodně to podpoří skutečnost, že taková společnost skutečně existuje. Jedná se o flexibilního distributora léčiv, který působí v České republice, ale rovněž v rámci celé Evropské Unie a dokonce i v dalších státech. Možná se ptáte, proč jsou tak úspěšní, rychlí a v podstatě dokáží naplnit rychle potřeby zdravotnických zařízení. Ono to není složité, jelikož mají vlastní logistickou síť TLCargo a. s., která není na nikom závislá a tudíž vaše objednávky nemají důvod se dlouho nikde zdržovat.

Co lze od společnosti očekávat

  • Disponuje širokou nabídkou léčiva a rovněž dalšího zdravotnického materiálu.
  • Vlastní moderní vozový park, který je připravený dopravit k vám veškeré zboží, které si objednáte.
  • Díky vlastním skladům, které samozřejmě udržuje v normách a přísně střežených podmínkách, je dostupnost poměrně rozsáhlá.
  • Spolupráce probíhá s lékařskými zařízeními, lékárnami, výzkumnými ústavy, nemocnicemi atd., bez dlouhých prodlev a s maximální péčí.
  • Dále je klíčovým partnerem pro největší tuzemské farmaceutické společnosti. Je to celkem jednoduché, jelikož mají k dispozici leteckou přepravu v importu i exportu po celém světě.
  • Dalším základním pilířem je námořní doprava. Dlouholetá spolupráce s rejdařskými společnostmi umožňuje přepravu v režimu door to door, port –door, port-port.

Veškerá přeprava probíhá podle mezinárodně platných předpisů pro přepravu léčiv, doplňků a přirozeně i veškerého zdravotnického materiálu.

Děkujeme! Brzy vás budeme kontaktovat.

Kontaktujte nás